Corona: Bungalowpark Garijp is open

 

Bent u op zoek naar een tijdelijke werkplek, waar u in alle rust ongestoord kunt werken? De bungalows op Bungalowpark Garijp zijn een ideale kantoorruimte. U hebt er er onbeperkt toegang tot gratis wifi, een koffiezetapparaat en waterkoker én de mogelijkheid om u uitstekend te concentreren, op een plek waar u alleen de vogeltjes hoort fluiten. Met genoeg ruimte om u heen, verblijft je er verantwoord en veilig. 

 

Bungalowpark Garijp - een ruim opgezet vakantiepark in Friesland, is nog steeds een veilig gebied. Wij zijn dan ook open. U kunt hier ontsnappen aan de huidige drukte. 

 

 

Recreatiepark 't Garijp

 

Het ruim opgezette bungalowpark, met 38 bungalow, heeft een unieke ligging in Friesland met een korte vaarverbinding (ca. 250 m) naar het Sneekermeer. 

 

Meer info

Bungalow aan het Sneekermeer

 

De bungalow zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Beneden een gezellige zit- en eethoek met open keuken, een kleine slaapkamer en een badkamer. Boven twee slaapkamers met ieder twee bedden.

Meer info

online reserveren 

Bungalow 't Garijp (sloep huren)

Boot huren in Friesland 

 

Wilt u ontspannen varen op de meren in Friesland? Bij Bungalowpark Garijp kunt u bij uw bungalow een sloep of zeilboot huren.  

meer info  

online reserveren