Omgeving

Bungalow Garijp (Steden in Friesland)

Locatie 

 

Bungalowpark Garijp (Friesland) heeft een unieke ligging aan het Friese water met een korte en open vaarverbinding naar het Sneekermeer. Steden in de buurt: Terherne, Langweer, Sneek en Joure.

meer info

Bungalow Garijp (Steden in Friesland)

Steden

 

In de naaste omgeving zijn uitstekende horecavoorzieningen. In Joure (6 km) is een winkelgebied, een zwembad en sauna/fitness­mogelijk­heden aanwezig. Op ca. 2,5 km afstand van Bungalowpark Garijp, ligt het “Kameleondorp” Terherne.

meer info

 Bungalow 't Garijp (Restaurants in Friesland)

Restaurants

 

In de naaste omgeving zijn gezellige cafe & restaurants die direct aan het water zijn gelegen. Aanraders zijn de Klokkenstoel (Goingarijp), Paviljoen het Meer van Lenten (Terherne) en Rufus aan het water (Broek).

 

meer info

Bungalow 't Garijp (Varen in Friesland)

Varen

 

Het bungalowpark heeft een unieke ligging aan het water met een korte en open vaarverbinding (ca. 250 m) naar de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer. De bungalow's zijn voorzien van een privé havenplaats.

 

meer info

Bungalow 't Garijp (Vissen in Friesland)

Vissen

 

Goingarijp is met haar vele slootjes en mooie oevers een uitstekend visgebied. Zowel vanaf het water als de wal. Op loopafstand van het vakantiehuisje bevinden zich twee vissteigers.

 

meer info

Bungalow 't Garijp (Fietsen in Friesland)

Wandelen & fietsen

 

Er zijn vele mooie wandel- en fietsroutes langs de Friese steden, dorpen en meren. Vanuit Goingarijp kunt u diverse klokkenstoelen en monumentale boerderijen bezichtigen.

 

meer info

Bungalow 't Garijp (Golfen in Friesland)

Golfen

 

Houdt u van golfen in een natuurlijke omgeving met prachtige vergezichten? Dan bent u bij BurgGolf St. Nicolaasga (18 holes) op het juiste adres. U kunt hier zonder GVB golfen!

 

meer info 

 

Bungalow 't Garijp (Schaatsen in Friesland)

Schaatsen

 

Bij de Elfstedentocht trotseren honderdduizenden toeschouwers de kou en moedigen langs de route (bijna 200 km) de schaatsers aan. Iet giet oan (bij minimaal 15 cm ijs)!

 

meer info